Fitness Articles - voorbeeld cv's


by MASON CLARKE - Date: 2010-07-23 - Word Count: 418 Share This!

Uw CV of curriculum vitae wordt veelal meegezonden met een sollicitatiebrief. Het is echter niet voor ons allemaal even simpel om deze brieven op te stellen. Tegenwoordig zijn er heel wat scholen die u hiermee kunnen helpen. Maar vaak is het beter wat hulp te vragen aan mensen met ervaring. Of even een bezoekje te brengen aan een site gemaakt door mensen met ervaring in het solliciteren. Indien u niet weet wat een sollicitatiebrief is dan kent u misschien wel de term resume. Deze term wordt vaak gehanteerd in angelsaksische landen zoals de verenigde staten en engeland. Het is ook hierdoor dat ze in nederland het woordje resume vaak gebruiken. In Belgie daarentegen zeggen we simpelweg CV. Voor een goede voorbeeld CV verwijs ik u door naar http://www.voorbeeld-cv.be . op deze site vind u alle informatie dat u nodig hebt om van start te gaan met solliciteren.
Op basis van uw sterke en zwakke punten kan er vastgesteld worden hoe u uw brief best opsteld. aan de hand van voorbeelden kan u ook zien wat u zeker moet doen en wat u bet ook vermijd. Een toekomstige werkgever zal u enkel rekruteren als u ook een brief heeft die het waard is om te lezen. Er zijn geen algemene regels voor zulke brieven. Het is best dat u u leert goed te voelen met uzelf. Op die manier zal u een goede indruk nalaten.
Er zijn uiteraard ook manieren om goed te scoren bij sollicitaties. Dit kan vaak door vragen te stellen.
Wanneer u vragen steld zal u de indruk geven erg geïnterreseerd te zijn. Enkele vragen zouden kunnen zijn. Welke opleidingsmogelijkheden bied u? Is er kans op promotie? Wat zijn de beste dingen aan deze job?
Een van de dingen die een toekomstige werkgever ziet van een kandidaat bij binnenkomst is het gezicht. Dit is niet het geval voor een brief. Daarom hoort deze brief ook op een juiste manier opgesteld te worden.
Het kan zijn dat u zich zeer goed verzorgt in het echt. Maar als u niet de kans creeërt om uzelf te tonen in de werkelijkheid dan kan u zich ook niet bewijzen. Uw brief hoort vertrouwen uit te stralen. Een open brief waarin blijkt dat u een goede houding hebt is een must.
U bent opzoek naar een job maar weet nog niet hoe u een sollicatiebrief best opsteld. Kijk dan op http://www.voorbeeld-cv.be.


I aim to be an excellent vacation journalist and I really like to edit text that we think may aid people find their most wanted trip



Related Tags: resume, cv, sollicitatiebrief

Your Article Search Directory : Find in Articles

© The article above is copyrighted by it's author. You're allowed to distribute this work according to the Creative Commons Attribution-NoDerivs license.
 

Recent articles in this category:



Most viewed articles in this category: